TheGrue

TENIS | Masters za dječake i djevojčice do 11 godina

19.10.2015

Roko Asanović iz TK Dalmacijacement i Angela Marnika iz TK Zadar pobjednici su Mastersa za djevojčice i dječake do 11 godina koji se proteklog vikenda odigravao u teniskom centru Šubićevac, a na kojem su ukupna sudjelovala 64 natjecanja iz devet različitih klubova.

Masters teniskih škola osvojio je Teodor Šurjak iz TK Pomak, a kod djevojčica je najbolja bila Nika Pavić.

Valja napomenuti da su se na Masters do 11 godina uspjele kvalificirati i dvije članice TK Šubićevac i to Klara Banić i Viktorija Lokas. Klara Banić osvojila je visoko 8. mjesto u ukupnom turniru. Četvrtfinalni meč izgubila je u tie breaku. Viktorija Lokas je napravila veliki rezultat s obzirom da ima devet godina i da je ujedno najmlađa natjecateljica, a zauzela je 16 mjesto na Mastersu.

Pravo sudjelovanja na Mastersu do 11 godina izborili su 16 najboljih djevojčica i dječaka po rang listi za Dalmaciju, Hrvatskog teniskog saveza za 2015. godinu.

Na turnirima su nastupili djevojčice i dječaci iz teniskih klubova Ragusa iz Dubrovnika, Orebić, Poen iz Makarske, Split, Dalmacijacement iz Splita, Kaštele, Resnik iz Kaštela, Zadar 08 i Šubićevca iz Šibenika. Proglašenje pobjednika i dodjeljivanje nagrada vodila je šibenska miss Hrvatske Maja Spahija