TheGrue

Poziv za predlaganje Programa javnih potreba u sportu Grada Šibenika za 2017. godinu

Zajednica sportova Grada Šibenika kao  organizacija u koju su udružene sportske udruge, odnosno članice s područja Grada Šibenika objavljuje Poziv za predlaganje javnih potreba u sportu Grada Šibenika za 2017. godinu. Pozivu se mogu odazvati svi udruženi i uredno registrirani klubovi ili udruge  Grada Šibenika.

Prijedlozi za provedbu Programa javnih potreba dostavljaju se preporučeno poštom ili neposrednom dostavom u prostorije Zajednice sportova Grada Šibenika  svakog radnog dana od 7:00 – 15:00 sati, zaključno s  13. veljače (ponedjeljak) 2017. godine - (u dva primjerka).

Prijave za prijedlog Programa s nepotpunim podacima, kao i prijave koje se ne dostave u određenom roku, neće biti razmatrane, niti uvrštene u prijedlog Programa javnih potreba u sportu Grada Šibenika za 2017. godinu.

Prijedlozi Programa predaju se u omotnici na adresu:

Zajednica sportova Grada Šibenika

Miminac 15/III

22000 Šibenik

s naznakom:

"Prijedlog Programa javnih potreba Grada Šibenika u sportu za 2017. godinu”.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Zajednici sportova Grada Šibenika na telefon  091/600 1950 ili na e-mail  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

DOKUMENTI: