TheGrue

Poziv za predlaganje Programa javnih potreba u sportu Grada Šibenika za 2019. godinu

15.01.2019.

Zajednica sportova Grada Šibenika kao organizacija u koju su udružene sportske udruge, odnosno članovi s područja Grada Šibenika objavljuje Poziv za predlaganje javnih potreba u sportu Grada Šibenika za 2019. godinu. Pozivu se mogu odazvati svi punopravni članovi Zajednice sukladno Statutu Zajednice sportova Grada Šibenika.

Prijedlozi za provedbu Programa javnih potreba dostavljaju se preporučeno poštom ili neposrednom dostavom u prostorije Zajednice sportova Grada Šibenika svakog radnog dana od 7:00 – 15:00 sati, zaključno s 15. veljače (petak) 2019. godine - (u dva primjerka). Prijedlozi se mogu dostaviti i elektroničkim putem – skenirani na e-mail-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prijave za prijedlog Programa s nepotpunim podacima, kao i prijave koje se ne dostave u određenom roku, neće biti razmatrane.

U slučaju dostave putem pošte ili osobno, prijedlozi Programa predaju se u omotnici na adresu:

Zajednica sportova Grada Šibenika

Miminac 15/III

22000 Šibenik

s naznakom: 

"Prijedlog Programa javnih potreba u sportu Grada Šibenika za 2019. godinu ”

Dodatne informacije mogu se dobiti u Zajednici sportova Grada Šibenika na telefon 091/600 1950 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dokumenti za preuzimanje:

POZIV - za predlaganje Programa javnih potreba u sportu Grada Šibenika 2019. (PREUZMI)
PRIJAVNICA - za program javnih potreba u sportu 2019.  (PREUZMI)
IZJAVA OSOBE OVLAŠTENE ZA ZASTUPANJE - Program javnih potreba u sportu Grada Šibenika za 2019 godinu (PREUZMI)